Pixels&Posters
creatieve vormgeving & persoonlijk ontwerp
Afscheid

Afscheid


Heeft u er wel eens aan gedacht dat alles wat in ons leven belangrijk is wordt gefotografeerd, behalve het afscheid?

Bij bruiloften, dopen, feesten en geboortes staan we klaar om deze bijzondere momenten vast te leggen, maar vaak rust er nog een taboe op het fotograferen van het afscheid van een dierbare. Terwijl het zo waardevol kan zijn om ook op deze ingrijpende gebeurtenis terug te kunnen kijken. Bij het verwerken van een verlies kan het heel prettig zijn om het album met foto's van het afscheid van een dierbare te kunnen bekijken wanneer u daar behoefte aan heeft.

Pixels&Posters fotografeert voor u de uitvaart van een dierbare op discrete wijze. Uiteraard kunt u zelf aangeven op welke momenten u wel of geen foto's wilt. De foto's kunnen digitaal aangeleverd worden, maar er kan ook een mooi album van gemaakt worden, zodat u het in de kast kunt zetten en bekijken wanneer u dat wilt.

In crematoria bestaat ook de mogelijkheid om foto's van de overledene te tonen tijdens de uitvaartdienst. Pixels&Posters kan voor u bestaande foto's digitaliseren en aanleveren aan u of het crematorium. Vaak is het ook mooi om deze foto's te verwerken in een album samen met foto's van de uitvaart. Er ontstaat een mooie foto-herinnering aan een leven wat in vogelvlucht in beeld wordt gebracht.

Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek, waarin we de mogelijkheden met u bespreken.


Reacties

Pagina<<<151617
plus size casual floral dresses long flowy floral dress floral dresses small kardashian kollection blue floral dress long sleeve cotton floral dress kookai floral silk midi dress dorothy perkins blue floral fit and flare dress http://www.lauraundleon.com/dorothy-perkins-blue-floral-fit-and-flare-dress-dressh
methaus op 09-09-2019 12:32
air jordan 6 gs 2016 apk methaus http://www.methaus.com/
Pagina<<<151617
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld